Warme Vacherin Mont-d'Or

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 1 Vacherin Mont d'Or, ca. 400-500 g
  • 400 g aardappelen (met schil), bijv. Nicola, gekookt
  • Komijnzaad naar smaak

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1 Vacherin Mont d'Or in de verpakking zonder deksel in het midden van de tot 150 °C voorverwarmde oven ca. 10 minuten verwarmen.
  2. 2. Aardappelen halveren en op borden leggen. Vacherin Mont d'Or met een lepel erover verdelen. Naar smaak met komijn bestrooien
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen