Sbrinz chili-noedels met spinazie

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

Saus:

  • 2 bosuitjes, in fijne ringen gesneden
  • 2 knoflookteentjes, in fijne reepjes gesneden
  • 2 rode chili's, ontpit, in fijne reepjes gesneden
  • boter voor het fruiten
  • 125 g mascarpone
  • 150 g Sbrinz
  • peper uit de molen
  • 400 g noedels
  • 200 g spinazie
  • chili's voor de garnering

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

Saus:

  1. Voor de saus bosuitjes, knoflook en chili's in boter fruiten. Mascarpone toevoegen, smelten. De helft van de Sbrinz erdoor mengen, kruiden.
  2. Noedels in kokend zout water al dente koken. Spinazie in de laatste minuut meegaren. Alles afgieten en laten uitdruipen.
  3. Noedels met spinazie in voorverwarmde diepe borden scheppen, saus erover verdelen, met de resterende Sbrinz bestrooien en het geheel garneren.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen