Rijkbelegde boterhammen met peultjes en roosjes Tête de Moine AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze
22 min.
Cook/bake time 22 min.

Ingrediënten

Voor 4 boterhammen

  • 12 roosjes (120 g) Tête de Moine AOP
  • 160 g peultjes
  • 2 rode en gele tomaten van oude variëteiten
  • 2 el olijfolie
  • 4 sneetjes boerenbrood
  • 12 blaadjes basilicum
  • Fleur de sel en peper uit de molen

Voorbereiding

  1. Kook de peultjes gedurende drie minuten in gezouten kokend water. Laat ze uitlekken en spoel met koud water.
  2. Was de tomaten en snijd ze in blokjes. Meng ze met de olie.
  3. Toast elk sneetje boerenbrood gedurende 1 minuut in de broodrooster.
  4. Verdeel de tomatenblokjes, peultjes, basilicumblaadjes en roosjes Tête de Moine AOP gelijkmatig over de boterhammen. Kruid met peper en zout. Serveer lauw!
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen