Racletten op de barbecue

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 600 g vastkokende aardappels, zoals krieltjes
  • 1 el olijfolie
  • 500 g (1 bos) groene asperges, houtachtige onderkant verwijderd
  • 4 portobello champignons, in plakken
  • 4 tomaten, in 2
  • 800 g Raclette du Valais AOP
  • peper

Voorbereiding

  1. 1. Steek de barbecue aan. Kook de aardappels in de schil voor. Rol ze in aluminiumfolie. Plaats de aardappels in de hete as van de barbecue om ze verder te garen. Dit duurt ongeveer 15 minuten.
  2. 2. Bestrijk de asperges, de champignons en de tomaat met olijfolie. Gril de asperges 4 minuten aan elke kant. Zet apart aan de rand van de barbecue. Gril de champignons en de tomaat 2 minuten aan elke kant. Zet apart.
  3. 3. Smelt de kaas in de Cheese Barbeclette*. Verdeel de groenten en de opengesneden aardappels over de borden. Giet de gesmolten kaas over de aardappels. Bestrooi met peper.
  4. Voorbereiding: 15 min
  5. Kooktijd: 15 min
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen