Raclette-omelet

0.0 Sterren / 0 Stemmen
25 min.
Cook/bake time 25 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 8 eieren
  • 6 EL melk
  • 1 TL zout
  • braadboter (om te braden)
  • 1-2 uien, in fijne reepjes
  • 1-2 paar Wiener worstjes, in fijne schijfjes gesneden
  • 200 g diepgevroren erwten, ontdooid
  • 100-200 g raclettekaas, in blokjes gesneden
  • raclette en fondue-kruiden
  • peper uit de molen of Swiss Alpine Herbs 'Raclette en fondue'

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Eieren, melk en zout mengen.
  2. 2. Oven instellen op 60 °C.
  3. 3. Braadboter in een braadpan met antikleeflaag verhitten. ¼ ui met Wiener worstjes en erwten fruiten. ¼ omeletmassa toevoegen. ¼ raclettekaas erover strooien, bij matige hitte laten stollen, zodat het oppervlak nog een beetje vochtig is. Een keer dichtklappen en in de oven warmhouden. Resterende omeletten uitbakken.
Bon
Appétit

Weitere Inspirationen