Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Raclette-omelet

  • 25 min. Bereidingtijd, 25 min. Totale tijd
  • (4 Sterren/1 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 8 eieren
  • 6 EL melk
  • 1 TL zout
  • braadboter (om te braden)
  • 1-2 uien, in fijne reepjes
  • 1-2 paar Wiener worstjes, in fijne schijfjes gesneden
  • 200 g diepgevroren erwten, ontdooid
  • 100-200 g raclettekaas, in blokjes gesneden
  • raclette en fondue-kruiden
  • peper uit de molen of Swiss Alpine Herbs 'Raclette en fondue'

Voorbereiding

  1. 1. Eieren, melk en zout mengen.
  2. 2. Oven instellen op 60 °C.
  3. 3. Braadboter in een braadpan met antikleeflaag verhitten. ¼ ui met Wiener worstjes en erwten fruiten. ¼ omeletmassa toevoegen. ¼ raclettekaas erover strooien, bij matige hitte laten stollen, zodat het oppervlak nog een beetje vochtig is. Een keer dichtklappen en in de oven warmhouden. Resterende omeletten uitbakken.

Score

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.