Noedels met ham-kaassaus

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 150 g diepvrieserwten
  • boter voor het fruiten
  • 2 dl bouillon
  • 1,8 dl halfvolle sausroom
  • 100 g Gruyère AOP, geraspt
  • 150 g hamplakken, in kleine blokjes gesneden
  • ½ TL zout
  • een beetje peper
  • nootmuskaat
  • 300-400 g pasta, bijv. brede noedels
  • gladde peterselie, gehakt, voor de garnering

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Erwten in de boter fruiten. Met bouillon en sausroom blussen, aan de kook laten komen.
  2. 2. Kaas toevoegen en al roerende laten smelten. Bij geringe hitte laten sudderen totdat de gewenste consistentie bereikt is. Ham toevoegen, kruiden.
  3. 3. Noedels in kokend zout water al dente koken en afgieten.
  4. 4. Noedels en saus mengen, op borden scheppen, garneren.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen