Minifondue voor bij het aperitief van Gruyère AOP en Vacherin Fribourgeois AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

  • 8 meergranenbroodjes
  • 8 plakken grisonvlees
  • Fondue van Gruyère AOP en Vacherin Fribourgeois AOP:
  • Deel het gewicht van de ingrediënten en de hoeveelheid vloeistof door 2.
  • Bijgerechten:
  • augurkjes, zilveruitjes
  • handvol minipretzels

Voorbereiding

  1. 1. Snij de kapjes van de broodjes en leeg ze. Zet apart. Gril de plakken grisonvlees in een bakpan met antikleeflaag. Scheur ze in chips. Zet apart.
  2. 2. Bereid de fondue zoals hierboven vermeld.
  3. 3. Verdeel de fondue over de broodjes. Bestrooi met peper. Serveer met chips van grisonvlees, de minipretzels, augurken en uitjes.
Bon
Appétit

Weitere Inspirationen