Kruiden-kaassoufflé

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 2 soufflévormpjes van elk 4 dl inhoud
  • boter voor de vormbodems
  • 250 g kwark
  • 3 eidooiers
  • ¼ TL zout
  • peper uit de molen
  • nootmuskaat
  • 4 EL gehakte kruiden, bijv. tijm, peterselie en bieslook
  • 4 EL fijn maïsgriesmeel
  • 125 g Gruyère AOP, geraspt
  • 3 eiwitten, stijfgeklopt met een snufje zout

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Vormbodems beboteren.
  2. 2. Alle ingrediënten tot en met de Gruyère mengen, eiwit in 2 porties voorzichtig erdoor scheppen. Massa in de vormpjes scheppen. In het midden van de tot 180 °C voorverwarmde oven ca. 30-35 minuten bakken. De oven tijdens het bakken niet openen! Meteen opdienen.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen