Kaassneetjes

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • braadboter
  • 8 grote sneden brood
  • 0,5 dl witte wijn
  • 500 g Gruyère, geraspt
  • 3 eieren
  • 0,5 dl room
  • 1 dl witte wijn
  • zout en peper

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Braadboter in een braadpan verwarmen en daarin de sneden brood roosteren.
  2. 2. Witte wijn over het brood druppelen en op een met bakpapier beklede bakplaat leggen.
  3. 3. Voor de kaasmassa alle ingrediënten goed mengen en het brood daarmee bestrijken. Op de onderste richel in de tot 250 °C voorverwarmde oven ca. 10 minuten gratineren en meteen serveren.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen