Kaascookies

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze
30 min.
Cook/bake time 30 min.

Ingrediënten

Voor ca. 36 stuks

  • 150 g boter, zacht
  • 1/4-1/2 TL zout (al naargelang het zoutgehalte van de Sbrinz)
  • 1 eiwit, geklopt
  • 100 g walnoten, gehakt
  • 150 g rijpe Sbrinz, geraspt
  • peper, cayennepeper, paprika
  • 100 g meel
  • 1/2 TL bakpoeder
  • ca. 18 walnoothelften, gehalveerd

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Boter en zout tot schuim kloppen. Alle ingrediënten mengen en de kruiden toevoegen. Meel en bakpoeder erin zeven en goed omroeren.
  2. 2. Van het deeg walnoot-grote bolletjes met voldoende onderlinge afstand op een met bakpapier beklede bakplaat leggen en daarop een kwart walnoot zetten.
  3. 3. In het midden van de tot 180 °C voorverwarmde oven ca. 15 minuten bakken. Warm of koud serveren.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen