Gepaneerde kabeljauwhaasjes met Sbrinz AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
25 min.
Cook/bake time 25 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Gemakkelijk
  • 3 eetlepels bloem
  • 1 ei, geklutst
  • 3 eetlepels gepelde walnoten, fijngemalen
  • 100 g Sbrinz AOP, geraspt
  • 500 g kabeljauwhaasjes (in porties van 125 g)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zout, peper
  • Blaadjes waterkers

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Paneermeel: giet de bloem in een bord en het geklutste ei in een tweede bord. Meng in een derde bord de gepelde walnoten, zout en peper en de Sbrinz AOP.
  2. Droog de stukjes vis eerst met een vel keukenpapier en haal ze dan door de bloem, vervolgens door het ei en tot slot door het mengsel van walnoten en Sbrinz AOP.
  3. Smeer een ovenschotel in met olijfolie. Leg de stukjes vis erin en bak 15 à 18 minuten in de oven. Versier met blaadjes waterkers.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen