Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.
Le Gruyère AOP Classic
Le Gruyère AOP Classic
«Le Gruyère AOP Classic dankt zijn verfijnde, typische smaak aan de hoogwaardige rauwe melk gewonnen in de regio van de productie. In de zomer grazen de koeien weidegras en ze worden in de winter gevoederd met hooi. De know-how van de kaasmakers en affineurs zijn ook essentieel bij het maken van deze kaas.»
Amstad Chäslädeli GmbH,
Zürich
Cremo S.A.,
Villars-sur-Glâne
Fromagerie de Combremont-le-Grand,
Combremont-le-Grand
Fromagerie de Ropraz,
Ropraz
Fromagerie Les Landes,
Le Solliat
Fromagerie Moléson SA,
Orsonnes
Käserei Düdingen, Bon fromage GmbH,
Düdingen
Lustenberger & Dürst AG,
Hünenberg See
Harde kazen
Kaastype
Rauwe melk
Melkverwerking
Koemelk
Melksoort
49-53%
Vetgehalte
Dierlijk stremsel
Lebferment
Tolerantie
Lactosevrij
Glutenvrij
Maanden
6-9
Duur rijping
Smaak
Aromatisch
Zout
Sterk
Labels
AOP/IGP
Gebied
West-Zwitserland
Seizoen
Ganse jaar
Wielgrootte
25.00-40.00
kg
Le Gruyère AOP
Kaasliefhebbers in de hele wereld waarderen de Gruyère AOP met zijn uitgesproken kruidige aroma – een meesterwerk van Zwitserse kaasmakerskunst.
Interprofession du Gruyère
Case postale 12
1663
Pringy - Gruyères
Telefoon: +41 (0) 26 921 84 10 Fax: +41 (0) 26 921 84 11
Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.