Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.
Emmentaler AOP Classic
Emmentaler AOP Classic

Emmentaler AOP Classic

«De Emmentaler AOP Classic met zijn gelijkmatige korst, ivoorkleurige zuivel, zijn kenmerkende gaten ter grootte van een kers en zijn uniek nootachtig mild aroma, is een stukje Zwitserse natuur en cultuur. Kaasliefhebbers waarderen deze rauwmelkse kaas als delicatesse op elk kaasplateau, als verrijking van het ontbijt, als dessert of om een maaltijd af te ronden. Hij vormt echter ook een smaakvolle basis voor warme gerechten. »
Amstad Chäslädeli GmbH, Zürich Cremo S.A., Villars-sur-Glâne DORFKÄSEREI THUNDORF, Thundorf Emmi Schweiz AG, Schlierbach Käserei Gondiswil, Gondiswil Käserei Landiswil, Landiswil Käserei Müller-Thurgau / Käse Thurgau AG, Hagenwil-Amriswil Käserei Neuenschwander, Güttingen Käserei Niedermuhlern, Niedermuhlern Käserei Seetal, Hämikon Käserei Stampfli GmbH, Geiss Lustenberger & Dürst AG, Hünenberg See Napf-Chäsi AG, Luthern Pius Hitz Feinkost, Ebersecken REK AG, Oberbütschel Toni Gübeli Käserei GmbH, Dreien
Harde kazen
Kaastype
Rauwe melk
Melkverwerking
Koemelk
Melksoort
Volvet
minstens
45%
Vetgehalte
Dierlijk stremsel
Lebferment
Lebferment
Tolerantie
Lactosevrij
Glutenvrij
Maanden
4
Duur rijping
Smaak
Zacht
Aromatisch
Labels
AOP/IGP
Gebied
Bern Regio, Noordwest Zwitserland, Oost-Zwitserland, Centraal Zwitserland
Seizoen
Ganse jaar
Wielgrootte
75.00-120.00 kg
Emmentaler AOP

Wie Emmentaler AOP proeft, weet het: deze even grote als wereldberoemde kaas spreekt voor zich. Emmentaler AOP is stuk voor stuk een stukje natuur.

Emmentaler Switzerland
Consortium Emmentaler AOP
Zieglerstrasse 43 B
Postfach

CH-3000 Bern 14
Telefoon: +41 (0)31 388 42 42
Fax: +41 (0)31 388 42 40

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.