Recepten met Zwitserse kaas
Naar overzicht
Vijgen gevuld met gerookte eendenborstfilet en Tête de Moine AOP

Vijgen gevuld met gerookte eendenborstfilet en Tête de Moine AOP

Ingrediënten

Voor 4 personen
4 verse vijgen
2 gedroogde vijgen, fijngehakt
6 plakken gerookte eendenborstfilet, fijngehakt
4 roosjes Tête de Moine AOP
zout, peper

Bereiding

1. Snij de kapjes van de vijgen. Zet apart. Leeg de vijgen met behulp van een klein lepeltje. Hak het vruchtvlees fijn. Meng in een kom het vruchtvlees van de verse vijgen, de gedroogde vijgen en het eendenvlees. Voeg zout en peper toe.
2. Vul de geleegde vijgen. Garneer met roosjes Tête de Moine AOP.
3. Plaats de kapjes op de vijgen.

Bereiding: 10 min

Informatie

Gemakkelijk

Kaas in dit recept

Naar overzicht