Recepten met Zwitserse kaas
Naar overzicht
Perenchutney met peperkoek en Tête de Moine AOP

Perenchutney met peperkoek en Tête de Moine AOP

Ingrediënten

Voor 4 personen
Perenchutney:
2 peren, geschild, in partjes
1 tl gember, geraspt
rasp + sap van 1/2 citroen
2 el rietsuiker
1 mespunt nootmuskaat
1 mespunt gemalen kruidnagels
1 mespunt cayennepeper

4 plakken peperkoek
8 roosjes Tête de Moine AOP

Bereiding

1. Perenchutney: verwarm de peren, de gember, de rasp en het sap van de citroen, de rietsuiker, de nootmuskaat, de kruidnagel en de cayennepeper in een steelpan.
2. Laat 2minuten garen.
3. Verdeel de plakken peperkoek over de borden. Garneer met perenchutney en roosjes Tête de Moine AOP.

Bereiding: 15 min
Kooktijd: 2 min

Informatie

Gemakkelijk

Kaas in dit recept

Naar overzicht