Recepten met Zwitserse kaas
Naar overzicht
Met het mes gehakte biefstuk en Tête de Moine AOP

Met het mes gehakte biefstuk en Tête de Moine AOP

Ingrediënten

Voor 4 personen
600 g entrecote
1 el van elk: platte peterselie, kervel, bieslook, jonge ui, fijngehakt
1 puntje cayennepeper
1 tl Worcestershire sauce
1 el olijfolie
1 eidooier
zout, peper

Garnituur:
6 roosjes Tête de Moine AOP
een puntje fleur de sel met truffel

Bereiding

1. Hak met een keukenmes de biefstuk fijn. Meng in een kom het gehakte vlees, de peterselie, de kervel, het bieslook, de jonge ui en de cayennepeper.
2. Voeg de Worcestershire sauce, de olijfolie en de eidooier toe. Breng indien nodig verder op smaak.
3. Verdeel de tartaar met een uitsteekvorm over de borden. Garneer met roosjes Tête de Moine AOP en een puntje fleur de sel met truffel.

Bereiding: 15 min

Informatie

Gemakkelijk

Aanbeveling

Heerlijk met sla en frieten of kwartjes geroosterde aardappel.

Kaas in dit recept

Naar overzicht